BAKKERS VAN HUIS UIT

Gedrevenheid bakkersfamilie Van der Westen
Opgericht in 1950 wordt de biologische bakkerij tot op de dag van vandaag nog altijd geleid door de familie Van der Westen: vader Ad en moeder Willy met hun vijf kinderen Gerrie, Randy, Eddy, Timmy en Wendy. Bijna vanzelfsprekend volgden ze allemaal een bakkersopleiding, waardoor ze meer dan vertrouwd zijn met alle ins en outs van het fantastisch mooie bakkersambacht.RUSTIEK AMBACHTELIJK PANE-MAIRE BROOD

Een uniek assortiment ambachtelijke Franse broden. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Zonnemaire Pane-maire bijzonder! Daardoor kan het deeg zich in alle rust volledig ontwikkelen. Het zogenaamde voordeeg krijgt 24 uur de tijd om te rijpen, waarna elk brood in een apart rijsbakje gaat voorrijzen. Deze rijstijd zorgt voor de luchtigheid in het brood.

Daarna gaat het brood 16 uur in de koeling om haar aroma volledig te ontwikkelen. Tenslotte wordt het Pane-maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Dit leidt tot een heerlijk smeuïg brood met een krokante, dunne korst. Pane-maire brood is er in vele varianten: licht en donker, volkoren, gebuild en met rijst, zonnebloem en sesamzaad.

Image titleImage titleImage titleImage titleImage title
Loading
Loading