Pane Maire blanc 600 gr Bio
No. d'article
42865
Artikel Omschrijving
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood
Description
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood met een krokante, dunne korst.
Pain complet au levain potiron 800 g Demeter
No. d'article
41255
Pain d'avoine sans gluten BIO "Havermikske"
No. d'article
12995
Pain Au Seitan vegan BIO
No. d'article
44185
Rouleau Arame Vegan BIO
No. d'article
44135