Pane-maire gebuild bruin tarwe BO 800 g BIO
Art nr.
42515
Artikel Omschrijving
Luchtig bruin tarwe vloerbrood. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een
Omschrijving
Luchtig bruin tarwe vloerbrood. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante, dunne korst.
Kaneelbrood tarwe bruin noten-rozijnen 500 g BIO
Art nr.
42165
Bruine spelt meerzaden bonk BO DV 100 g BIO
Art nr.
43145
Frans chocoladebr. wit tarwe deegstuk DV 55 g BIO
Art nr.
43085
Woudvruchten-kruimeltaart MTS Bio
Art nr.
45795