BIJNA 70 JAAR ERVARING EN AMBITIES

Innovator biologisch brood en banket
Biologische bakkerij Ad van der Westen is een hecht en innovatief familiebedrijf, gestart in 1950 door vader en moeder Van der Westen. Eind jaren ’70 maakte zoon Ad van der Westen serieus kennis met de biologische sector en vanaf die tijd werd met veel ambitie een geleidelijke overgang gemaakt naar een volledig biologische productie. Sinds 1988 produceert Van der Westen 100% biologisch en is het inmiddels een van de grootste biologische bakkerijen van de Benelux met een breed assortiment brood en banket.

SMAKELIJK ZOET- EN HARTIG BANKET

Met Zonnemaire biologisch banket en taart maakt u van elke gelegenheid een bijzonder moment. Het uitgebreide assortiment -zowel hartig en zoet- biedt u altijd de grootste keuze uit veel smaken en varianten. Ook veganistische- en vegetarische hartige taarten. Taart en banket in zoete variant wordt gezoet met stroop of rietsuiker.

Nagenoeg alle taarten worden met de hand vervaardigd en met de grootste precisie door de ambachtelijke meester afgewerkt tot in de kleinste details. Met Zonnemaire presenteert u dan ook iets bijzonders aan uw gasten! Zo kunt u kiezen uit o.a. rijsttaart, cranberrietaart, kwarktaart, spelt appelvlaai, amandel-bosvruchtentaart, groententaart, vegetarische quiche, spinazie quiche, broccoli-zalm tartelet en broccoli-geitenkaas quiche.

Aan het laden
Aan het laden