BIOLOGISCH/DUURZAAM

Oog voor natuur en milieu
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Organic Family Bakery vanzelfsprekend. Natuur en milieu krijgen dan ook alle aandacht. Dit komt uiteraard tot uitdrukking door de verwerking van biologische grondstoffen. Bij de biologische teelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest of pesticiden.

Samen werken aan duurzaamheid
Ook binnen de productie en logistiek speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Door bewust om te gaan met energie, efficiënte planningen en slimme productietechnieken dragen we graag ons steentje bij aan duurzame oplossingen. Steeds vaker wordt Nederlandse tarwe toegepast, dat met de grootste zorg exclusief voor Zonnemaire wordt geteeld.

GLUTENVRIJ WAS NOG NOOIT ZO LEKKER

De combinatie biologisch en glutenvrij maakt het zo bijzonder. Liberaire biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment van enkele tientallen glutenvrije- en lactosevrije biologische brood- en banketproducten. Deze glutenvrije producten zijn ideaal voor mensen met een glutenintolerantie.

Maar ook steeds meer mensen zonder coeliakie kiezen bewust voor de eerlijke producten van Liberaire zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er is een ruime keuze uit de meest heerlijke broden, koeken en gebak. Glutenvrije bakkerijproducten die vooral uitblinken door een voortreffelijke smaak!

Aan het laden
Aan het laden