EERLIJK BROOD MET KARAKTER
Op authentieke wijze gebakken
Zonnemaire hecht veel waarde aan een duurzaam productieproces. Het graan wordt vers gemalen tussen ambachtelijke molenstenen. Na gereedheid wordt het deeg handmatig gemengd en gekneed, om daarna optimaal te kunnen rijzen. Het brood wordt in traditionele ovens gebakken en krijgt zo de originele smaak. Dat maakt Zonnemaire zo bijzonder!
HANDGEMAAKT BIOLOGISCH-DYNAMISCH BROOD
Een uitgebreid assortiment Zonnemaire authentieke biologische broden van excellente kwaliteit. Ambachtelijk handgemaakt brood op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze Duitse en Demeter broden, worden op bijzondere wijze bereid. De zorgvuldig geselecteerde zaden en granen worden eerst gekookt, waarna ze worden afgekoeld en toegevoegd aan het deeg.
Het geknede brooddeeg wordt met de hand gevormd. Elk brood krijgt daarna alle tijd om te rijzen en wordt op een traditionele stenen ovenvloer gebakken. Dit zorgt voor heerlijk versgebakken brood met een geweldig mooi structuur. Zonnemaire biologisch-dynamisch brood dat garant staat voor een heerlijke volle smaak in vele variaties.






