Pane Maire brun au tournesol 600 g Bio
No. d'article
42505
Artikel Omschrijving
Luchtig tarwe vloerbrood met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur
Description
Luchtig tarwe vloerbrood met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante, dunne korst.
Pain Francise au levain blé-seigle 800 g Bio
No. d'article
42305
Tarte peche-massepain Bio
No. d'article
45885
Biscuit Fourré ( sirop de riz )vegan BIO sans sucr
No. d'article
45215
Croissants BIO
No. d'article
19650