Pane Maire bruin spelt tarwe zonnepit BO 800g BIO
Item No.
42735
Artikel Omschrijving
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire
Description
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante dunne korst.
GLV slagroomgebak Bio (diepvries 4x2punten)
Item No.
00602
GLV Wit-Meerzadenbrood (diepvries, 4 st.) Bio
Item No.
00607
Lange rozijnenkoek (deegstuk) ZTS Bio
Item No.
45675
GLV Bruinbrood (diepvries, 4 st.) Bio
Item No.
00608