Zoeken
 
 

Zonnemaire blikt vooruit op de biologische producten van morgen

Innoveren is als een tweede natuur voor Zonnemaire. Steeds met veel enthousiasme en ambitie op zoek naar nieuwe concepten, nieuwe smaken en vooral nieuwe mogelijkheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk altijd 100% biologisch! Met tientallen jaren ervaring en specifieke productkennis geldt hierbij geen enkele beperking. Door ‘out of the box’ te denken wordt kansrijk ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

 

 

 

 

 

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig te maken met een voedingsallergie, waardoor specifieke voeding erg belangrijk is. Om hieraan tegemoet te komen heeft Zonnemaire ook biologische producten zonder suiker, zonder koemelkeiwit of zonder gluten. Zoals bijvoorbeeld suikervrij brood, zoutloos brood, vegetarisch brood, veganistisch brood, macrobiotisch brood en natuurlijk glutenvrije producten.

 

 

 

Continue proces van optimaliseren

Naast alle innovaties op productniveau wordt ook constant gewerkt aan het verbeteren van productieprocessen, logistiek en productverpakkingen. Om u het Zonnemaire biologisch brood- en banketassortiment optimaal te presenteren in de winkel en u nog beter te kunnen informeren over interessante voedingszaken.

 

 

 

 

Pure organic uit volle overtuiging!

 

Ga direct naar het assortimentsoverzicht

 

 

 

 
Zoveel méér Zonnemaire.
 

Disclaimer | Consumentenservice | Sitemap | Design Abbozzo