Zoeken
 
 

Liberaire smaakvol assortiment glutenvrij brood en banket

Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Liberaire biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment van enkele tientallen glutenvrije en lactosevrije brood- en banketproducten. Er is keuze tussen de meest heerlijke broden, koeken en gebak. Glutenvrije producten die vooral uitblinken door een voortreffelijke smaak!

 

 

 

 

 

Aparte bakkerij glutenvrije producten

Alle producten van Liberaire worden geproduceerd in de speciale bakkerij in Made, welke specifiek is ingericht voor de productie van glutenvrij en lactosevrij brood en banket. Door de volledige scheiding van de glutenvrije productie (Liberaire-Made) en de biologische productie (Zonnemaire-Waspik) is de kans op contaminatie uitgesloten. Kijk voor meer informatie op www.liberaire.nl

 

 

 

Nieuw! Een superlekker glutenvrij brood

Productontwikkelaar Ad van der Westen is erin geslaagd een nieuw glutenvrij brood te ontwikkeling dat qua smaak zijn weerga niet kent! Hiermee maakt Liberaire resoluut een einde aan het vooroordeel dat glutenvrije producten bij voorbaat flauw van smaak zouden zijn. Vraag ernaar in de winkel en overtuig uzelf!

 

 

 

Ga direct naar het assortimentsoverzicht

 

 

 

 
Zoveel méér Zonnemaire.
 

Disclaimer | Consumentenservice | Sitemap | Design Abbozzo