Pane Maire brun au tournesol 600 g Bio
No. d'article
42505
Artikel Omschrijving
Luchtig tarwe vloerbrood met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur
Description
Luchtig tarwe vloerbrood met zonnebloempitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante, dunne korst.
Biscuits Tournesol BIO
No. d'article
72000
Cake Aux Carottes Sans Sucre BIO
No. d'article
45545
Tarte aux pommes de la Jolie Wendy Bio
No. d'article
45715
Boule raisins-noix 600 g Bio
No. d'article
42125