Boule Espagnol multicereales foncé 800 g Bio
No. d'article
42525
Artikel Omschrijving
Donker tarwe vloerbrood verrijkt met diverse granen en gebakken met Spaanse desem. De Spanjaarden gebruiken ‘madre’, een weinig zuur zuurdesem voor hun traditionele broden. Het moederdeeg voor onze Spaanse broden is ooit meegenomen uit Spanje. Het deeg rijpt 24 uur in de koeling voordat het wordt
Description
Donker tarwe vloerbrood verrijkt met diverse granen en gebakken met Spaanse desem. De Spanjaarden gebruiken ‘madre’, een weinig zuur zuurdesem voor hun traditionele broden. Het moederdeeg voor onze Spaanse broden is ooit meegenomen uit Spanje. Het deeg rijpt 24 uur in de koeling voordat het wordt afgebakken tot heerlijk knapperig brood.
Biscuits d'Avoine-épautre au chocolat Bio
No. d'article
45265
Sans Gluten Chaussons aux pommes, Bio (4)
No. d'article
00606
Cake Oshawa Vegan BIO
No. d'article
45495
Petite Boule Complete BIO
No. d'article
43165