Pane maire bruin spelt tarwe zonnepit BO 800g BIO
Artikel-Nr.
42735
Artikel Omschrijving
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire
Beschreibung
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante dunne korst.
Mergpijpje vanille Bio
Artikel-Nr.
47055
Spaanse bol donker bruin meergranen BO 800 g BIO
Artikel-Nr.
42525
Spelt croissant wit BO DV 125 g BIO
Artikel-Nr.
43055
Franse croissant wit tarwe deegstuk DV 55 g BIO
Artikel-Nr.
43005